Hvordan kommer jeg i gang?

Gokart sporten er stedet, hvor de fleste af verdens meste berømte racekørere har startet deres karriere. Her har de lært at kontrollere en gokart, konkurrere mod andre og ikke mindst social samvær med de andre kørere.

Gokart er det helt rigtige sted at starte, for den der gerne vil være racekører eller bare vil ud og køre for sjov. Sporten er for alle små og store, unge og gamle, piger og drenge.

Hvor foregår det

Alt gokart kørsel foregår på lukket bane. Baner der benyttes til karting konkurrencer og træning, skal være godkendt af DASU`s kartingudvalg, der som bevis herfor udsteder et banecertifikat hvor det fremgår hvad banen er godkendt til.

Als Gokart Klub råder over baneanlægget Sønderborg Racing Center, Pilehavevej 10, 6440 Augustenborg.

Hvordan kommer jeg i gang

Du skal starte med at indløse en licens, uden den må man ikke køre motorsport. Kontakt Licens ansvarlig Kurt Müller på mobil: 51 51 30 33. Du kan de første 3 måneder få en prøvelicens for 350,00 kr. Er du mellem 6 og 14 år giver det dig retten til at leje en dele gokart for et depositum på 300 kr. og 100 kr. pr. træningsdag.
De 100,00 kr. dækker almindelig slitage på gokarten og lån af køredragt og hjelm samt hjelmhue. Du får de 300,00 kr. tilbage hvis du efter de 3 måneder beslutter at opgradere din licens og blive medlem af AGK.
Du kan også købe din egen gokart og udstyr, og derpå komme og benytte vores bane.

Hvad gør jeg

Har det fanget din interesse og vil du udfordre din indre racerkører, skal du blot kontakte formanden fra Als Gokart Klub Lars Stenger Nielsen på mobil 20 72 13 33.