Skip to main content

HVORDAN KOMMER JEG I GANG MED AT KØRE GOKART?

ALS GOKART KLUB er for dig der gerne vil prøve at køre i en racerkart (Kart projekteller har egen racerkart.

Kunne du tænke dig at køre rigtig racergokart og er du mellem 5 - 16 år? Så er Als Gokartklubs KARTPROJEKT måske noget for dig.

Baggrund06

Hvordan kommer jeg i gang og hvad koster det?

For at køre motorsport, skal man have en licens. Du kan få en prøvelicens som koster 350 kr. og varer 3 måneder.

Vi træner hver tirsdag mellem kl. 16-18, og det koster 100 kr. for hver tirsdag du deltager i Kart- projektet. Du kører i klubbens dele-gokart, dem har vi nogle stykker af i alle rupper, og får hjælp til træningen. Klubben sørger for alt hvad du har behov for.

Du får mulighed for at køre 3 gange 10 minutter, derudover vil vores trænere gennemgå regler og teori for gokart. Du vil også skulle bestå en baneprøve, som gør det sikkert for dig at færdes på banen.

Er du under 18 år skal enten mor, far eller værge være til stede.

Når du har været med i kartingprojektet i 3 måneder.
Du kan ikke fortsætte i kartingprojektet efter de 3 måneder er gået. Hvis du ønsker at fortsætte med at køre gokart, skal du herefter have en træningslicens (de 350 kr. du har indbetalt trækkes fra beløbet). Derudover skal du have din egen gokart og udstyr. Vi står klar med råd og vejledning, hvis der er behov for det. Ligesom vi altid er klar med gode råd i den fortsatte træning.

HVOR FOREGÅR DET

Alt gokart kørsel foregår på lukket bane. Baner der benyttes til karting konkurrencer og træning, skal være godkendt af DASU`s kartingudvalg, der som bevis herfor udsteder et banecertifikat hvor det fremgår hvad banen er godkendt til. 
Als Gokart Klub råder over baneanlægget Sønderborg Racing Center, Pilehavevej 10, 6440 Augustenborg.

Facebook: https://www.facebook.com/groups/kartprojekt

Hvis det har fanget din interesse, skal du finde gruppen Als Gokart Klub - Kart Projekt på Facebook, som du bliver medlem af.